Website OVLNL.nl Home

Nieuws (Openbaar)

Woensdag 27 en donderdag 28 september staat OVLNL ook dit jaar weer op de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in Jaarbeurs Utrecht.

Voor u als OVLNL deelnemer van het IGOV en IGOV Innovatie Platform, de volgende beursupdate;

Waar staat OVLNL:
Dit jaar zijn wij te vinden op stand nummer 3.6.11
OVLNL heeft onder andere tot doel overheden en marktpartijen te verbinden. Met de stand op de beurs geven we hier ook letterlijk invulling aan door de OVLNL stand te delen met al onze deelnemers. En interessante lezingen te verzorgen die zowel overheden als marktpartijen aanspreken.

Lunch:
Graag nodigen we u uit op de stand voor een lunchpakket. U kunt deze bij onze stand afhalen op beide beursdagen tussen 12.00 uur en 13.30 uur.

Feestelijke bijeenkomst op de OVLNL stand:
Op woensdagmiddag 13:30 uur feliciteert OVLNL armaturen fabrikant “Sustainder” met haar eerste verjaardag! Iedereen is uitgenodigd en natuurlijk deelt de jarige uit !

Lezingen:
OVLNL verzorgt dit jaar de volgende lezingen:

1.Discussietafel ‘Smart Lighting- Medegebruik van de lichtmast’
o.l.v. Hans Nouwens, voorzitter OVLNL netwerk Smart Lighting/SmartDataCity
Wanneer : Woensdag 27/09/2017 van 12.30- 13.15
Waar : Podium 4- Hal 4
Meer info: https://www.openbareruimte.nl/nl/bezoeker/presentaties/details/106/discussietafel-smart-lighting-door-ovlnl

2.Referentiemodel Smart Urban Lighting, bepaal uw ambitie en positie.
Dr. Ir. Elke den Ouden, voorzitter IGOV Innovatie Platform/TU Eindhoven.
Wanneer: Donderdag 28/09/2017 van 13.30-14.15
Waar : Podium 3 -Hal 3
Meer info: https://www.openbareruimte.nl/nl/bezoeker/presentaties/details/165/referentiemodel-smart-urban-lighting-door-ovlnl

OVLNL als verbinder tussen marktpartijen en overheden, ook op de beurs.
Ook u als deelnemer van OVLNL bent onze ambassadeur. Als u tijdens de beurs een nieuwe deelnemer van IGOV of IGOV Innovatie Platform aanbrengt krijgt deze deelnemer de rest van dit jaar gratis deelname en u kunt beiden een keuze maken uit een van de boeken uit de bibliotheek van OVLNL. https://www.ovlnl.nl/bibliotheek

Deelnemersbordje:
OVLNL deelnemers van het IGOV Innovatie Platform die een stand op de beurs hebben kunt u herkennen aan het bordje op hun stand.

ovlnl deelnemersbord 338x150

OVL Award 2017
Op 16 november 2017 vindt het jaarlijks OVL lichtcongres Ruimte & Licht plaats. http://www.ruimteenlicht.nl/agenda/300517/ruimte-en-licht-congres-2017

Daar wordt ook de OVL Award winnaar 2017 bekend gemaakt. Heeft uw organisatie; gemeente, Provincie, Rijkswaterstaat, adviesbureau, fabrikant of aannemer etc.. een innovatief Idee dat een aantoonbare bijdrage levert aan professionaliteit, effectiviteit, meerwaarde van het vakgebied Openbare Verlichting? Ook productinnovaties zijn welkom maar ook verbeteringen op het gebied van organisaties, beleid, ontwerp, samenwerking en meer. Nieuwe vormen van aanbesteden, succesvolle samenwerkingsverbanden tussen gemeenten, nieuwe producten, inspirerende ontwerpen, etc.
Meldt u dan aan met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens de beurs op de OVLNL stand, de NSVV stand (3.1.22) of de Acquire stand (2.3.14)

Gratis toegang
De toegang tot de beurs is gratis. Wij raden u aan zich vooraf op de site van de Dag van de Openbare Ruimte te registeren zodat u vlot door kunt lopen bij de ingang.
Openbaar Vervoer is de beste keuze, als u toch met de auto komt is parkeren in het Transferium Westraven een goed idee. U hoeft dan de stad niet in, parkeren is voordeliger en u bent met de tram in enkele minuten op het Jaarbeursplein.

Mocht u vragen hebben of hebben uw gasten vragen of wilt u vakgenoten van bedrijven, van gemeenten, Provincies of Rijkswaterstaat ontmoeten? Kom gerust langs op de OVLNL stand. Onder het genot van een kop koffie praten we bij.

OVLNL wenst u een goede beurs!

karen bos 20170512 400x400 links
Stichting Openbare Verlichting Nederland
Karen Bos
Evenementen, Marketing en Relaties
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.