Website OVLNL.nl Home

Nieuws (Openbaar)

De gemeente Wageningen organiseert een marktverkenning OVL en Circulariteit op vrijdag 30 november 2018.

Een circulaire economie. Of beter nog, een circulaire maatschappij. Dat is waar we naar toe moeten. Een maatschappij die geen schade toebrengt aan mens en planeet.
Circulariteit is een breed begrip. Het gaat verder dan recyclen, duurzaamheid, cradle2cradle etc. Het gaat om de hele keten, van productie, tot gebruik naar einde gebruik.
Alle grondstoffen die je gebruikt in het proces van productie, gebruik en einde gebruik gaan terug de cyclus in zonder daarbij schade toe te brengen aan mens en planeet.

Een marktverkenning naar circulaire mogelijkheden voor OVL
De gemeente Wageningen heeft in haar inkoop- en aanbestedingsbeleid opgenomen dat ze zoveel mogelijk circulair inkoopt. Maar dan moet je wel weten wat er in de markt te koop is.
Daarom organiseert de gemeente Wageningen op

Vrijdag 30 november van 14.00 tot 17.00 uur een marktverkenning Openbare Verlichting en Circulariteit.
Markt 22, Wageningen

Wat is de stand van zaken, welke ontwikkelingen spelen er, wat kunnen gemeenten vragen aan marktpartijen? Het is een zoektocht naar circulaire mogelijkheden, maar gaat ook over lichtkwaliteit, beleving en veiligheid, technologie, organisatie.
Door middel van (kleine) workshops willen we de vragen die we hebben graag samen beantwoorden. En u neemt de ervaringen mee die tijdens deze middag worden opgedaan.

Aanmelden
Deze marktverkenning is voor alle partijen die met openbare verlichting bezig zijn, leveranciers, aannemers, adviesbureaus, netbeheerders. Interesse om mee te doen en een bijdrage te leveren aan een meer circulaire maatschappij? Meld je voor 5 november 2018 aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en we zoeken naar een goede vertegenwoordiging vanuit de markt: leveranciers, aannemers, advies, maar ook gemeenten. Geef bij je aanmelding aan wat je achtergrond is en op welke vlakken je een bijdrage kunt leveren. De gemeente laat uiterlijk 12 november 2018 weten of je definitief wordt uitgenodigd voor deelname.

Voor meer informatie kun je ook bellen, 0317- 492 949.

Download de uitnodiging als pdf:
pdfUitnodiging_Marktverkenning_Openbare_Verlichting_en_Circulariteit.pdf