Website OVLNL.nl Home

Nieuws (Openbaar)

Heb jij je al opgegeven voor de IGOV vergadering op 15 november voorafgaand aan het OVL congres?

Deze vergadering staat in het teken van een dialoog tussen de overheden en installateurs/aannemers. De toegang tot de vergadering is voorbehouden aan medewerkers van Overheden en Aannemers.
Ook niet OVLNL/IGOV deelnemers zijn hiervoor welkom mits werkzaam in dienst van Overheid of Installateur/aannemer. In een ontbijt-sessie hebben we een open en informeel gesprek tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers over bestekken en aanbesteding methodes en procedures. Het doel is van elkaar te leren en verbeter mogelijkheden te verkennen.

We beginnen vroeg met ontbijt om 8:30 uur en ronden om 10:30 uur af zodat zij die zich hebben aangemeld voor het OVL congres nog op tijd voor de opening van het congres zijn.

Heb je je nog niet aangemeld en wil je je aanmelden voor deze bijzondere IGOV vergadering dan kan dat via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/r6saaxkT7cHIiZvZ2

Let op; voor toegang tot het OVL congres moet je je apart aanmelden, daar zijn kosten aan verbonden. Deelnemers van OVLNL/IGOV krijgen wel korting op de toegang.
Wordt je voor of tijdens het OVL congres OVLNL/IGOV deelnemers van krijg je als welkomst geschenk de toegang tot het OVL congres gratis.

Aanmelden OVL congres:
https://ruimtelichtcongres.nl/aanmelden

Als je vragen hebt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.